Бяла декоративна фигура на бухал 19,5 см 1
Бяла декоративна фигура на бухал 19,5 см

Бяла декоративна фигура на бухал 19,5 см

Фигура на бухал с размери 19,5(в) * 17(ш) * 12(д) см. Идеален подарък за хора на умствения труд, ученици, студенти, както и за ръководители на големи организации и фирми. Добре е да го имате на работното място, ако работата Ви е отговорна и напрегната. Незаменим помощник на децата, ако бъде поставен на ученическото бюро.

Размери: 19,5(в) * 17(ш) * 12(д) см
Материал: Полирезин

27 лв
SKU: ББ22А

Бухалът е символ на дълголетието, мъдростта, знанието и ерудицията. Бухал се използва за активация на учебния процес, работоспособността и умствения труд. Бухалът се смята и за мощен символ на Богатството. Той благоприятства личностното израстване, което е не по-малко важно от финансовото благополучие, поощрява развитието на умствените способности, помага в натрупването на знания, усилва духовното развитие. Смята се, че присъствието на бухал усилва така наречения “късмет в ученето”.

Идеален подарък за хора на умствения труд, ученици, студенти, както и за ръководители на големи организации и фирми. Добре е да го имате на работното място, ако работата Ви е отговорна и напрегната. Незаменим помощник на децата, ако бъде поставен на ученическото бюро.

Размери:  19,5(в) * 17(ш) * 12(д) см
Материал: Полирезин
Произход: Китай