Цветна метална подложка с мандала MC3
Цветна метална подложка с мандала MC3

Цветна метална подложка с мандала MC3

Изчерпано

Метална подложка за чаша - 9см.

Цената е за 1 брой.

2 лв
SKU: MC3

Метална подложка за чаша с принт.

Диаметър: 9см
Материали: Метал, Корк