Декоративен бухал в златисто 10,5 см
Декоративен бухал в златисто 10,5 см

Декоративен бухал в златисто 10,5 см

Фигура на бухал с размери 10,5(в) * 9(ш) * 8(д) см. Идеален подарък за хора на умствения труд, ученици, студенти, както и за ръководители на големи организации и фирми. Добре е да го имате на работното място, ако работата Ви е отговорна и напрегната. Незаменим помощник на децата, ако бъде поставен на ученическото бюро.

Размери: 10,5(в) * 9(ш) * 8(д) см
Материал: Полирезин

10 лв
SKU: ЗБ10Г

Бухалът е символ на дълголетието, мъдростта, знанието и ерудицията. Бухал се използва за активация на учебния процес, работоспособността и умствения труд. Бухалът се смята и за мощен символ на Богатството. Той благоприятства личностното израстване, което е не по-малко важно от финансовото благополучие, поощрява развитието на умствените способности, помага в натрупването на знания, усилва духовното развитие. Смята се, че присъствието на бухал усилва така наречения “късмет в ученето”.

Идеален подарък за хора на умствения труд, ученици, студенти, както и за ръководители на големи организации и фирми. Добре е да го имате на работното място, ако работата Ви е отговорна и напрегната. Незаменим помощник на децата, ако бъде поставен на ученическото бюро.

Размери:  10,5(в) * 9(ш) * 8(д) см
Материал: Полирезин
Произход: Китай