Работно време: 10:00 - 17:00 часа
свържете се с нас - +359899196477
()

  Междинна сума

  Декоративна статуетка на бухал в лилаво 15 см 1
  Декоративна статуетка на бухал в лилаво 15 см
  22.00 лв

  Декоративна статуетка на бухал в лилаво 15 см

  Фигура на бухал с размери 15(в) * 11(ш) * 9(д) см. Идеален подарък за хора на умствения труд, ученици, студенти, както и за ръководители на големи организации и фирми. Добре е да го имате на работното място, ако работата Ви е отговорна и напрегната. Незаменим помощник на децата, ако бъде поставен на ученическото бюро.

  Размери: 15(в) * 11(ш) * 9(д) см
  Материал: Полирезин

  22.00 лв
  SKU: LB17A

  Бухалът е символ на дълголетието, мъдростта, знанието и ерудицията. Бухал се използва за активация на учебния процес, работоспособността и умствения труд. Бухалът се смята и за мощен символ на Богатството. Той благоприятства личностното израстване, което е не по-малко важно от финансовото благополучие, поощрява развитието на умствените способности, помага в натрупването на знания, усилва духовното развитие. Смята се, че присъствието на бухал усилва така наречения “късмет в ученето”.

  Идеален подарък за хора на умствения труд, ученици, студенти, както и за ръководители на големи организации и фирми. Добре е да го имате на работното място, ако работата Ви е отговорна и напрегната. Незаменим помощник на децата, ако бъде поставен на ученическото бюро.

  Размери:  15(в) * 11(ш) * 9(д) см
  Материал: Полирезин
  Произход: Китай