Декоративна статуетка на бухал в лилаво 15 см 1
Декоративна статуетка на бухал в лилаво 15 см

Декоративна статуетка на бухал в лилаво 15 см

Фигура на бухал с размери 15(в) * 11(ш) * 9(д) см. Идеален подарък за хора на умствения труд, ученици, студенти, както и за ръководители на големи организации и фирми. Добре е да го имате на работното място, ако работата Ви е отговорна и напрегната. Незаменим помощник на децата, ако бъде поставен на ученическото бюро.

Размери: 15(в) * 11(ш) * 9(д) см
Материал: Полирезин

22 лв
SKU: LB17A

Бухалът е символ на дълголетието, мъдростта, знанието и ерудицията. Бухал се използва за активация на учебния процес, работоспособността и умствения труд. Бухалът се смята и за мощен символ на Богатството. Той благоприятства личностното израстване, което е не по-малко важно от финансовото благополучие, поощрява развитието на умствените способности, помага в натрупването на знания, усилва духовното развитие. Смята се, че присъствието на бухал усилва така наречения “късмет в ученето”.

Идеален подарък за хора на умствения труд, ученици, студенти, както и за ръководители на големи организации и фирми. Добре е да го имате на работното място, ако работата Ви е отговорна и напрегната. Незаменим помощник на децата, ако бъде поставен на ученическото бюро.

Размери:  15(в) * 11(ш) * 9(д) см
Материал: Полирезин
Произход: Китай