Работно време: 10:00 - 17:00 часа
свържете се с нас - +359899196477
()

  Междинна сума

  Гривна от естествен камък Аквамарин с висулка листо 1
  Гривна от естествен камък Аквамарин с висулка листо
  18.00 лв

  Гривна от естествен камък Аквамарин с висулка листо

  Аквамаринът е камъкът на спокойствието. Подходящ е за следните зодии - ВезниВодолей, Риби, Близнаци, Скорпион, Рак, Телец.


  Размер на мънистата: 8мм

  Размер на гривната: 19см

  18.00 лв

  Аквамаринът е камъкът на спокойствието.  Той имa яceн cвeтлo cин или cиньo-зeлeн цвят нaпoдoбявaщ мopeтo, ĸaĸтo c имeтo cи, тaĸa и c цвeтa cи. Дpeвнитe нapoди ca нocили тoзи ĸaмъĸ зa пpидoбивaнe нa cмeлocт и ca вяpвaли, чe щe им пoмoгнe дa ce въpнaт блaгoпoлyчнo oт мopcĸитe cи пътyвaния.

  Аквамаринът се счита и за любовен камък. Вярва се, че може да помогне за подхранване на любовта между дългогодишни двойки. Също така, насърчава толерантносттта и предлага подкрепа по време на трудни времена като загуна на скъп човек. Помага да се преодолее осъдителното отношение и човек да поеме отговорност за себе си. Напомня, че прогресът е закон на живота. Поддържа интуицията и играе голяма роля за надрастване на срамежливостта. Вдъхва смелост на човека, който го носи и зарежда с голяма решителност и сила. Аквамаринът се смята и за камък на семейството – пази от кавги и раздяла. Освен това притежава много мощна положителна енергия и е способен да подобри настроението, да излекува мързела и да подсили умствените способности. Влияе добре на здравето и ако се вгледате дълго време в аквамарин, действа като морето -  успокояващо.

  Аквамаринът е подходящ за ВезниВодолей, Риби, Близнаци, Скорпион, Рак, Телец.

  Забележка:

  Нюансите на цветовете и украсата на камъните може да се различават от тези на снимката