Работно време: 10:00 - 17:00 часа
свържете се с нас - +359899196477
()

  Междинна сума

  Гривна от естествен камък Аметист с висулка листо 1
  Гривна от естествен камък Аметист с висулка листо
  18.00 лв

  Гривна от естествен камък Аметист с висулка листо

  Аметистът е подходящ за следните зодии - Водолей, Овен, Козирог, Риби, Стрелец, Близнаци, Рак, Везни, Скорпион.

  18.00 лв

  Листото е символ на слава, победа и просперитет. Отключва смелостта.

  Аметистът е кварц с виолетов цвят и е съзерцателен и отпускащ камък. Той влияе на емоционално, духовно и физическо равнище, за да осигури спокойствие, баланс, търпение и мир. Аметистът ще ви е от полза, когато се занимавате с правни проблеми и парични въпроси, които могат да доведат до просперитет и изобилие.

  Емоционално, аметистът може да помогне да се излекуват личните загуби и скръбта. Той има успокоителна енергия, която насърчава спокойствието, щастието и задоволството. Той също така носи емоционална стабилност и вътрешна сила и може да подобри гъвкавостта и сътрудничество. Аметистът може да помогне да се отървете от зависимостите (алкохол, наркотици, тютюнопушене и др.) и натрапчиво поведение от всички видове.

  Аметистът е отличен универсален камък, който може да увеличи духовността и да повиши интуицията и психическите сили. Предпазва от психически атаки, крадци и е пазител на пътуващите. Той се използва като камък на мечтите и помага при безсъние. Поставете аметист под възглавницата си, за да имате приятни сънища, или го търкайте по челото си, за да облекчите главоболието си.

  Аметистът е подходящ за следните зодии - Водолей, Овен, Козирог, Риби, Стрелец, Близнаци, Рак, Везни, Скорпион.


  Забележка:

  Нюансите на цветовете и украсата на камъните може да се различават от тези на снимката