Работно време: 10:00 - 17:00 часа
свържете се с нас - +359899196477
()

  Междинна сума

  Ключодържател
  Ключодържател "Дърво на Живота" с естествен камък Червен Яспис
  15.00 лв

  Ключодържател "Дърво на Живота" с естествен камък Червен Яспис

  Метален ключодържател от серията "Дървото на Живота", отваряем. Съдържа кръгъл натурален камък Червен Яспис и парче текстил, което може да се напои с парфюм, масло или есенция.

  15.00 лв

  Дървото на живота е символ на житейския път и промяна, на началото, на могъщество, на сила, символ на дълголетие, развитие и просперитет.

  Ясписът е камък за защита. Облекчава стреса и подсилва спокойствието. Улеснява изчистването от токсини в тялото и стимулира имунната система. Насърчава емоционалното пречистване и успокоява храносмилателната система. Балансира нервната система и възстановява хармонията. Елиминира противоречията и подновява изгубения контакт с природата. Увеличава плодородието и улеснява процеса на бременост.

  Червеният яспис е познат още като „камъкът на война“. Той вдъхва смелост, сила и лоялност. Намалява неправдата и помага в несправедливи ситуации. Придава куража, човек да бъде честен със себе си и да отстоява собствената си позиция, когато е изправен пред проблеми. Червеният яспис помага в ситуации, когато има нужда да се поемат рискове, карайки човек да се чувства по-силен и уверен в себе си. Този камък се препоръчва за всеки, който има проблем с тревожността и трудно постига спокойствие на ума.

  Ясписът е подходящ за следните зодии - Козирог, Скорпион, Овен, Близнаци, Дева, Водолей, Стрелец, Лъв, Везни.

  Забележка:

  Нюансите на цветовете и украсата на камъните може да се различават от тези на снимката