Ключодържател
Ключодържател "Дърво на Живота" с естествен камък Карнеол

Ключодържател "Дърво на Живота" с естествен камък Карнеол

Метален ключодържател от серията "Дървото на Живота", отваряем. Съдържа кръгъл натурален камък Карнеол и парче текстил, което може да се напои с парфюм, масло или есенция.

15 лв

Дървото на живота е символ на житейския път и промяна, на началото, на могъщество, на сила, символ на дълголетие, развитие и просперитет.

Карнеолът е „камъкът на земята“, символ на силата и красотата на нашата планета. Той е високоенергиен камък, който ни позволява да приемем реалността такава, каквато е. Енергията на карнеола е известна с това, че въздейства на онези, които се чувстват неудобно или плахи да говорят или действат пред други хора. Той възстановява силите и борбеността, засилва радоста от живота и ни дарява с чистота и вдъхновение. Дава смелост при вземането на важни решения и подобрява самочувствието като в същото време предпазва от негативната енергия.  Полезен е за преодоляване на травми от всякакъв род. Този камък съдейства на човек да се довери на себе си и своите възприятия. Умствено, Карнеола подобрява аналитичните способности и пречиства възприятието. Емоционално, този камък е силен защитник против завист, гняв и възмущение, нашите собствени или тези на други хора. Успокоява гнева и отблъсква емоционалната негативност, замествайки я с любов в живота

Карнеолът е подходящ за следните зодии - Скорпион., Овен, Телец, Рак, Лъв, Дева, Близнаци

Забележка:

Нюансите на цветовете и украсата на камъните може да се различават от тези на снимката.