Ключодържател
Ключодържател "Дърво на Живота" с естествен камък Содалит

Ключодържател "Дърво на Живота" с естествен камък Содалит

Метален ключодържател от серията "Дървото на Живота", отваряем. Съдържа кръгъл натурален камък Содалит и парче текстил, което може да се напои с парфюм, масло или есенция.

15 лв

Дървото на живота е символ на житейския път и промяна, на началото, на могъщество, на сила, символ на дълголетие, развитие и просперитет.

Oт дълбoĸa дpeвнocт, Сoдaлитът e извecтeн ĸaтo ĸaмъĸът нa apтиcти, пeвци, xyдoжници и cĸyлптopи, зaщoтo ce cмятa, чe e в cъcтoяниe дa нacъpчaвa вдъxнoвeниe и твopчecтвo, ĸaтo cъщeвpeмeннo ocигypявa и зaщитa. Coдaлитът нocи вътpeшeн миp и ycпoĸoявa тeмпepaмeнтнитe нaтypи. Той ни помага да се свържем с умствения аспект на творчеството или начина по който изживяваме действителноста. Знаем, че предпоставка за творене е желанието за това. Когато сме в състояние да внесем умствената интелигентност, сме способни да визуализираме нашите творения по много по-плавен и организиран начин. Минерала съдейства да се постави ред и структура в желанията ни по начин, който ни позволява да поддържаме визията ни през целия процес на творене. Освен това, отдаваме приоритет на онези енергии, които ще служат като платформи за нашите творения да изникнат.

Той е нужен камък за всеки, който има склонност да потъва в собствените си емоции, както и в емоциите на другите. Дарява със силата да застанем зад себе си и зад това в което вярваме. Ако желанията на човек цял живот са били погазвани, минерала ще окаже подкрепа в способността да отстояваме себе си.

Удивителен камък за изкарване на вътрешния гений. От полза е за поети и комуникатори от всякакъв вид. Независимо дали човек е учител, ако работата му включва разговаряне с хора, даване на речи, работата с този минерал кара говоренето да тече по-гладко, по-ясно и по-конкретно за да предадем съобщението си на ответната страна.

Психологически, този камък носи емоционален баланс и успокоява паник атаките. Може да трансформира механизмите на защита или свръхчувствителност, освобождавайки основните страхове, фобии, вина и механизми за контрол, които ни държат от това да бъде които истински сме.

Содалитът е подходящ за следните зодии - Дева, Везни, Стрелец, Водолей.

Забележка:

Нюансите на цветовете и украсата на камъните може да се различават от тези на снимката