Ключодържател
Ключодържател "Дърво на Живота" с естествен камък Тигрово Око

Ключодържател "Дърво на Живота" с естествен камък Тигрово Око

Метален ключодържател от серията "Дървото на Живота", отваряем. Съдържа кръгъл натурален камък Тигрово Око и парче текстил, което може да се напои с парфюм, масло или есенция.

15 лв

Дървото на живота е символ на житейския път и промяна, на началото, на могъщество, на сила, символ на дълголетие, развитие и просперитет.

Cъc cвoя злaтиcт цвят, Tигpoвoтo oĸo ce изпoлзвa зa yвeличaвaнe нa блaгocъcтoяниeтo. Toй нacъpчaвa cмeлocттa, нocи cтpacт и физичecĸa cилa и тoвa вoди дo paдocтнa пepcпeĸтивa и яcнoтa нa yмa. Tигpoвoтo oĸo cи e изгpaдил coлиднa peпyтaция, чe пpивличa бoгaтcтвo, пapи и ĸъcмeт. Toй имa и мнoгo cилни дyxoвни cили. Кристала помага на онези, които са склонни да стигнат до крайности, да намерят равновесие в емоционалния си живот. Може да помогне за създаването на хармония между хора с различни гледни точки, религиозни вярвания или подходи. Той е отлично помощно средство за привеждане на хармония в семействата и отношенията, когато различията в мненията или изразяването предизвикват раздори. Помага на човек да държи дистанция от външни влияния, които могат да се натрапят неканени в живота му. Освен това смекчава влиянието на настроенията и стресовите ситуации.

Златисто-кафявото Тигрово Око намалява копнежа към грешния вид храна и желанието да се пие. Това намаля емоционалната зависимост от цигари или алкохол.

Камъкът облекчава тревожността, причинена от чувство на изолация или неадекватност. Това увеличава вашата воля и емоционална стабилност, за да направите режимите за подобряване на здравето по-вероятни за успех. Способства неимоверно да се увеличи силата на волята и творческата енергия, като дава на желанието да се създава и енергията да се изпълнят тези желания във физическата сфера. Подпомага преодоляването на умората и обезкуражаването, така че човек да може напълно да изпълнява молбите на волята.

Тигровото Око има репутация като камък за защита. Кристала помага на човек да повдигне личната представа за себе си Тигровото Око е много добър когато е нужно човек да премисли болезнена ситуация за да намери решение. От помощ е при разногласия, тъй като позволява да се видят всички страни, дори ако те се различават значително. Кристала подържа нивото на емоции стабилно позволявайки ясно да се премислят всички детайли за да се стигне до ново заключение. Кристала предпазва психически като отразява обратно всякаква злоба или заплахи от другите, без да се поглъщат негативите.

Тигровото око е подходящ за следните зодии - Лъв, Козирог, Близнаци, Дева, Везни.

Забележка:

Нюансите на цветовете и украсата на камъните може да се различават от тези на снимката