Ключодържател
Ключодържател "Дървото на Живота" с естествен камък Аметист

Ключодържател "Дървото на Живота" с естествен камък Аметист

Метален ключодържател от серията "Дървото на Живота" - отваряем. Съдържа кръгъл натурален камък Аметист и парче текстил, което може да се напои с парфюм, масло или есенция.

15 лв

Дървото на живота е символ на житейския път и промяна, на началото, на могъщество, на сила, символ на дълголетие, развитие и просперитет.

Листото е символ на слава, победа и просперитет. Отключва смелостта.

Аметистът е кварц с виолетов цвят и е съзерцателен и отпускащ камък. Той влияе на емоционално, духовно и физическо равнище, за да осигури спокойствие, баланс, търпение и мир. Аметистът ще ви е от полза, когато се занимавате с правни проблеми и парични въпроси, които могат да доведат до просперитет и изобилие.

Емоционално, аметистът може да помогне да се излекуват личните загуби и скръбта. Той има успокоителна енергия, която насърчава спокойствието, щастието и задоволството. Той също така носи емоционална стабилност и вътрешна сила и може да подобри гъвкавостта и сътрудничество. Аметист може да помогне да се отървете от зависимостите (алкохол, наркотици, тютюнопушене и др.) и натрапчиво поведение от всички видове.

Аметистът е отличен универсален камък, който може да увеличи духовността и да повиши интуицията и психическите сили. Предпазва от психически атаки, крадци и е пазител на пътуващите. Той се използва като камък на мечтите и помага при безсъние. Поставете аметист под възглавницата си, за да имате приятни сънища, или го търкайте по челото си, за да облекчите главоболието си.

Аметистът е подходящ за следните зодии - Водолей, Овен, Козирог, Риби, Стрелец. Везни, Близнаци, Рак, Скорпион.

Забележка:
Нюансите на цветовете и украсата на камъните може да се различават от тези на снимката