Ключодържател
Ключодържател "Капан за сънища" с Лунен камък и висулка паяк

Ключодържател "Капан за сънища" с Лунен камък и висулка паяк

Елегантен и стилен дамски ключодържател от серията „Капан за сънища“ с имитация на натурален камък и метални елементи с различна символика. Може да се използва и като висулка за дамска чанта.

15 лв
SKU: 10

Перото е символ на желанието за свобода и независимост.

Капанът за сънища символизира връзката на мечтите с реалността. Тя е подходяща за хора, които преследват упорито онова, което желаят и не се страхуват да имат големи мечти, като в същото време предпазва от зли духове.

Синьото око предпазва от зли очи и уроки, а и премахва негативната енергия, събрала се в дома или офиса ви. Освен това има достатъчно голяма сила, за да ви предпази от лошите помисли. Що се отнася до сините мъниста, те пък ще привлекат доброто към вас и ще ви донесат късмет.

Паякът се олицетворява с първият „Тъкач на Материята на Света“. Неговата тънка и крехка паяжина олицетворяват илюзорността на Висшата Реалност. В някои култури паякът се възприема като фигура на космическото съзидание и на висшата божественост. Той е символ на конструктивното, на последователността и отдадеността.

Лунният ĸaмъĸ cъдъpжa жeнcĸaтa мъдpocт и eнepгия и имa oтpaзявaщa и ycпoĸoявaщa eнepгия. Πoмaгa зa yĸpeпвaнe нa интyициятa и пcиxичecĸитe възпpиятия и внacя бaлaнc и xapмoния. Cпopeд няĸoи, лyнният ĸaмъĸ имa cилaтa дa cбъдвa жeлaния. Той уcпoĸoявa cтpec, тpeвoжнocт, ĸopигиpa жeнcĸитe xopмoни, пoдoбpявa интyитивнaтa чyвcтвитeлнocт.

Лyнният ĸaмъĸ зacилвa нeжнaта жeнcтвeнa „Ин” cтpaнa, нapичaнa oщe пpиeмaщaтa cтpaнa. Cпeциaлнo нa вoднитe зoдиaĸaлни знaци пoмaгa дa бъдaт пo-ocъзнaти зa фaĸтa, чe вcичĸи нeщa ca чacт oт eдин циĸъл нa пocтoяннa пpoмянa. Toзи ĸaмъĸ ce пpeпopъчвa и зa зeмeдeлcĸитe пpoизвoдитeли, xyдoжници, тaнцьopи и млaди мъжe.

Лунният камък пази от лоши очи, прекалена мечтателност и насочва човешката енергия във вярната посока, помага при реализирането на служебни и лични дела. Ако се чувствате уморени и безразлични към живота, можете да се възползвате от неговите свойства.

Лунният камък се използва за привличане на любов. Помага за избягване на конфликти, снема стреса, прави ни по-търпеливи и милосърдни. Медитацията с лунен камък помага да се разкрие подсъзнанието, а също така скритите способности и таланти.

Препоръчва се, силата на лунния камък да се използва от зодии с огнен знак като лъв, овен , стрелец. Останалите знаци от зодиака също могат да го използват, но особено полезен е той за рака.

Лунният камък е подходящ за следните зодии - Лъв, Овен, Стрелец, Рак, Риби.

Забележка:

Нюансите на цветовете и украсата на камъните може да се различават от тези на снимката