Ключодържател
Ключодържател "Капан за сънища" с Черен Ахат и метална висулка паяк

Ключодържател "Капан за сънища" с Черен Ахат и метална висулка паяк

Елегантен и стилен дамски ключодържател от серията „Капан за сънища“ с имитация на натурален камък и метални елементи с различна символика. Може да се използва и като висулка за дамска чанта.

15 лв
SKU: 6

Перото е символ на желанието за свобода и независимост.

Капанът за сънища символизира връзката на мечтите с реалността. Тя е подходяща за хора, които преследват упорито онова, което желаят и не се страхуват да имат големи мечти, като в същото време предпазва от зли духове.

Синьото око предпазва от зли очи и уроки, а и премахва негативната енергия, събрала се в дома или офиса ви. Освен това има достатъчно голяма сила, за да ви предпази от лошите помисли. Що се отнася до сините мъниста, те пък ще привлекат доброто към вас и ще ви донесат късмет.

Паякът се олицетворява с първият „Тъкач на Материята на Света“. Неговата тънка и крехка паяжина олицетворяват илюзорността на Висшата Реалност. В някои култури паякът се възприема като фигура на космическото съзидание и на висшата божественост. Той е символ на конструктивното, на последователността и отдадеността.

Ахатът е един от най-древните известни камъни използвани за късмет. Той подобрява паметта и възприемчивостта, стимулира аналитичния капацитет и концентрацията. Осигурява баланс между физическите, емоционалните, интелектуалните и духовните състояния. Предотвратява безсънието и гарантира приятни сънища. Помага при преодоляването на негативни емоции и гняв, и насърчава любов и смелост.            

Ахатът е подходящ за следните зодии - Близнаци, Дева, Скорпион, Рак, Риби, Овен, Телец, Лъв, Везни, Водолей.

Забележка:

Нюансите на цветовете и украсата на камъните може да се различават от тези на снимката