Ключодържател
Ключодържател "Капан за сънища" с метални висулки и Бял Хаулит

Ключодържател "Капан за сънища" с метални висулки и Бял Хаулит

Елегантен и стилен дамски ключодържател от серията „Капан за сънища“ с имитация на натурален камък и метални елементи с различна символика. Може да се използва и като висулка за дамска чанта.

15 лв
SKU: 14

Перото е символ на желанието за свобода и независимост.

Капанът за сънища символизира връзката на мечтите с реалността. Тя е подходяща за хора, които преследват упорито онова, което желаят и не се страхуват да имат големи мечти, като в същото време предпазва от зли духове.

Хаулитът е изключително успокояващ камък.Той свързва духовните пространства и поставя началото на процесите на хармонизация. Подготвя разума за приемане на мъдрост и прозрения.  Хаулитът формулира амбициите – духовни и материални и ни помага да ги осъществим. Белият му цвят символизира невинност и в същото време олицетворява силата на човешкото достойнство. Помага да се освободим от яростта и безконтролния гняв, от тревожните мисли, поема в себе си негативната енергия и отрицателните емоции. Смята се и за един от най-силните минерали за изостряне на паметта.

Хаулитът успокоява цялото тяло и отпуска мускулното напрежение, намалява стреса и подобрява съня. С други думи казано – камък на успокоението. Носен под формата на бижу помага в борбата с последствията от стреса и изостря паметта.

Препоръчва се и при бременните жени. Подходящ е за ученици, студенти и за хора претоварени с умствена дейност. Смята се, че помага и в борбата с наднормено тегло – препоръчва се многократно интензивно разтриване на дланите с минерала. По този начин се активира обмяната на веществата и освобождаването на организма от токсини.