Работно време: 10:00 - 17:00 часа
свържете се с нас - +359899196477
()

  Междинна сума

  Ключодържател
  Ключодържател "Капан за сънища" с Розов Кварц и метална висулка паяк
  15.00 лв

  Ключодържател "Капан за сънища" с Розов Кварц и метална висулка паяк

  Елегантен и стилен дамски ключодържател от серията „Капан за сънища“ с естествен камък и метални елементи с различна символика. Може да се използва и като висулка за дамска чанта.

  15.00 лв
  SKU: 11

  Перото е символ на желанието за свобода и независимост.

  Капанът за сънища
  символизира връзката на мечтите с реалността. Тя е подходяща за хора, които преследват упорито онова, което желаят и не се страхуват да имат големи мечти, като в същото време предпазва от зли духове.

  Синьото око
  предпазва от зли очи и уроки, а и премахва негативната енергия, събрала се в дома или офиса ви. Освен това има достатъчно голяма сила, за да ви предпази от лошите помисли. Що се отнася до сините мъниста, те пък ще привлекат доброто към вас и ще ви донесат късмет.

  Паякът
  се олицетворява с първият „Тъкач на Материята на Света“. Неговата тънка и крехка паяжина олицетворяват илюзорността на Висшата Реалност. В някои култури паякът се възприема като фигура на космическото съзидание и на висшата божественост. Той е символ на конструктивното, на последователността и отдадеността.

  Розовият кварц или „камъкът на любовта“ е бледорозов и варира от прозрачен до полупрозрачен. Той отваря човешката душа към истинската и безусловна любов във всичките й форми. Освен, че носи любов на своя притежател, розовият кварц понижава стреса, успокоява душата и стимулира щастието. Носи нежност, състрадание, доброта, прошка, толерантност, късмет, вътрешен мир и хармония. Повдига самочувствието, премахва страха, гнева и омразата. Спомага излекуването на емоционални травми в детството и вътрешното осъзнаване.

  Розовият кварц допринася за нормалното функциониране на кръвоносната система и помага при състояния на мигрена и главоболие. Известно е, че розовият кварц защитава жената по време на бременност, раждане и кърмене. Успокоява децата, подпомага мозъчните функции, увеличава интелекта и мозъчните клетки.

  Розовият кварц е подходящ за следните зодии – Телец, Везни, Козирог, Водолей, Стрелец, Риби.

  Забележка:

  Нюансите на цветовете и украсата на камъните може да се различават от тези на снимката.