Колие с натурален камък Червен Яспис
Колие с натурален камък Червен Яспис

Колие с натурален камък Червен Яспис

Дамско колие с метална верижка и медальон. Размерите на колието се регулират от 70 до 74 см. Медальонът е направен от метална сплав и е отваряем. Съдържа кръгъл натурален камък Червен Яспис и парче текстил, което може да се напои с парфюм, масло или есенция.

22 лв

Ясписът е камък за защита. Облекчава стреса и подсилва спокойствието. Улеснява изчистването от токсини в тялото и стимулира имунната система. Насърчава емоционалното пречистване и успокоява храносмилателната система. Балансира нервната система и възстановява хармонията. Елиминира противоречията и подновява изгубения контакт с природата. Увеличава плодородието и улеснява процеса на бременост.

Червеният яспис е познат още като „камъкът на война“. Той вдъхва смелост, сила и лоялност. Намалява неправдата и помага в несправедливи ситуации. Придава куража, човек да бъде честен със себе си и да отстоява собствената си позиция, когато е изправен пред проблеми. Червеният яспис помага в ситуации, когато има нужда да се поемат рискове, карайки човек да се чувства по-силен и уверен в себе си. Този камък се препоръчва за всеки, който има проблем с тревожността и трудно постига спокойствие на ума.

Ясписът е подходящ за следните зодии - Козирог, Скорпион, Овен, Близнаци, Дева, Водолей, Стрелец, Лъв, Везни.

Забележка:

Нюансите на цветовете и украсата на камъните може да се различават от тези на снимката