Работно време: 10:00 - 17:00 часа
свържете се с нас - +359899196477
()

  Междинна сума

  Колие с натурален камък Розов Кварц
  Колие с натурален камък Розов Кварц
  22.00 лв

  Колие с натурален камък Розов Кварц

  Дамско колие с метална верижка и медальон. Размерите на колието се регулират от 70 до 74 см. Медальонът е направен от метална сплав и е отваряем. Съдържа кръгъл натурален камък Розов Кварц и парче текстил, което може да се напои с парфюм, масло или есенция.

  22.00 лв

  Розовият кварц или „камъкът на любовта“ е бледорозов и варира от прозрачен до полупрозрачен. Той отваря човешката душа към истинската и безусловна любов във всичките й форми. Освен, че носи любов на своя притежател, розовият кварц понижава стреса, успокоява душата и стимулира щастието. Носи нежност, състрадание, доброта, прошка, толерантност, късмет, вътрешен мир и хармония. Повдига самочувствието, премахва страха, гнева и омразата. Спомага излекуването на емоционални травми в детството и вътрешното осъзнаване.

  Розовият кварц спомага за нормалното функциониране на кръвоносната система и помага при състояния на мигрена и главоболие. Известно е, че розовият кварц защитава жената по време на бременност, раждане и кърмене. Успокоява децата, подпомага мозъчните функции, увеличава интелекта и мозъчните клетки.

  Розовият кварц е подходящ за следните зодии – Телец, Везни, Козирог, Водолей, Стрелец, Риби.

  Забележка:

  Нюансите на цветовете и украсата на камъните може да се различават от тези на снимката.