Кожена гривна с метална висулка листо на ТОП Цена • Кожени гривни — Rsouvenirs.bg
Работно време: Почивен Ден
свържете се с нас - +359899196477
()

  Междинна сума

  Кожена гривна с метална висулка листо 1
  Кожена гривна с метална висулка листо
  7.00 лв

  Кожена гривна с метална висулка листо

  Кожена гривна с регулируема дължина.

  7.00 лв
  SKU: 53

  Елегантна и свежа гривна с регулируам дължина, подходяща за всеки стил.