Работно време: 10:00 - 17:00 часа
свържете се с нас - +359899196477
()

  Междинна сума

  Медальон
  Медальон "Дървото на Живота" с естествен камък Лапис Лазули
  19.00 лв

  Медальон "Дървото на Живота" с естествен камък Лапис Лазули

  Дамско колие с метална верижка и медальон от серията "Дървото на Живота". Размерите на колието се регулират от 70 до 74 см. Медальонът е направен от метална сплав и е отваряем. Съдържа кръгъл натурален камък Лапис Лазули и парче текстил, което може да се напои с парфюм, масло или есенция.

  19.00 лв

  Дървото на живота е символ на житейския път и промяна, на началото, на могъщество, на сила, символ на дълголетие, развитие и просперитет.

  Лапис Лазули повишава вниманието на човек, неговата проницателност и интелект. Той отдава на своя приносител древните знания и мъдрост, които носи в себе си.

  Лапис Лазули се свързва с Юпитер, заради което разширява интелекта, мъдростта и лидерските качества, съдейства и при правни въпроси. Този камък работи и като щит при психически атаки. Използва се и за облекчаване на безсъние и прогонване на тревоги.

  Eнepгиятa нa тoзи ĸaмъĸ e мнoгo виcoĸa и зa дa ce възпoлзвaтe мaĸcимaлнo oт нeя тpябвa дa пoвишитe вaшaтa yмcтвeнa, eмoциoнaлнa и дyxoвнa eнepгия. Kaмъĸът щe ви пoмoгнe дa видитe пo-дeтaйлнo пpoблeмитe пpeд ĸoитo ce изпpaвятe и щe ви пoмoгнe дa ce ocвoбoдитe oт нeгaтивнo бpeмe, ĸoeтo нocитe в ceбe cи.

  Подходящ е за следните зодии - Стрелец, Козирог, Телец, Водолей, Риби.

  Забележка:

  Нюансите на цветовете и украсата на камъните може да се различават от тези на снимката