ОВЕН ♈︎ - Зодиакална гривна от естествени камъни Аметист и Гранат 1
ОВЕН ♈︎ - Зодиакална гривна от естествени камъни Аметист и Гранат

ОВЕН ♈︎ - Зодиакална гривна от естествени камъни Аметист и Гранат

Гривна за зодия ОВЕН ♈︎ - 21 Март - 19 Април 

18 лв

Аметистът е кварц с виолетов цвят и е съзерцателен и отпускащ камък. Той влияе на емоционално, духовно и физическо равнище, за да осигури спокойствие, баланс, търпение и мир. Аметистът ще ви е от полза, когато се занимавате с правни проблеми и парични въпроси, които могат да доведат до просперитет и изобилие.

Емоционално, аметистът може да помогне да се излекуват личните загуби и скръбта. Той има успокоителна енергия, която насърчава спокойствието, щастието и задоволството. Той също така носи емоционална стабилност и вътрешна сила и може да подобри гъвкавостта и сътрудничество. Аметист може да помогне да се отървете от зависимостите (алкохол, наркотици, тютюнопушене и др.) и натрапчиво поведение от всички видове.

Аметистът е отличен универсален камък, който може да увеличи духовността и да повиши интуицията и психическите сили. Предпазва от психически атаки, крадци и е пазител на пътуващите. Той се използва като камък на мечтите и помага при безсъние. Поставете аметист под възглавницата си, за да имате приятни сънища, или го търкайте по челото си, за да облекчите главоболието си.

Подходящ е за следните зодии - Водолей, Овен, Козирог, Риби, Стрелец.

Здраве, самочувствие, лоялност и успех в бизнеса – това са само някои от свойствата, които са преписвани на гранатите през последните няколко века. Гранатът е символ на вярност, постоянство, вяра, преданост и сила. Той е талисман на любовта, така че тези камъни се даряват на влюбени двойки. Те също така са доказателство за приятелство. Граната притежава енергизиращият и ободряващ ефект върху либидото и интимността като цяло. Смята се, че гранатът повишава страстта и активира отново цялата сексуална система. Той осигурява на притежателя си добро настроение изпарява тъга, носи радост, може да възпламени затихналите любовни страсти.

Чудесен камък, който може да научи да се обръща повече внимание към собственото енергийно поле, отколкото енергийните полета на другите хора. Камъка не само помага да видим кои сме в даден момент, но и ни помага да насочим мислите си към това как искаме да бъдем в следващия ход.

Един от най-известните атрибути на този камък е неговата роля в създаването на успех в бизнеса. Мнозина вярват, че поставянето на три или повече гранати на работното пространство ще тласне бизнеса ни. Изключително ценен камък за работа с други хора по проекти. Позволява да разберем как биваме възприети от другите. Той е талисман на скулптори, художници, поети, музиканти, дизайнери, режисьори, актьори, т.е. хора, чийто успех зависи от пълната ангажираност и страст.

Освен това, Граната е използван в продължение на векове като защита срещу злото.

Гранат е зодиакалния камък на Водолей и Козирог, Стрелец, Скорпион.

Силните, сексапилни знаци – Лъв, Овен и Скорпион могат да използват този камък за да привлекат човека, който ще го облее с нужната любов и внимание, и ще им даде живота, който заслужават.

Забележка:

Нюансите на цветовете и украсата на камъните може да се различават от тези на снимката