РАК ♋︎ - Зодиакална гривна от естествени камъни Бял Ахат и Лунен Камък 1
РАК ♋︎ - Зодиакална гривна от естествени камъни Бял Ахат и Лунен Камък

РАК ♋︎ - Зодиакална гривна от естествени камъни Бял Ахат и Лунен Камък

РАК ♋︎ 21 Юни - 22 Юли

18 лв

Toзи ĸaмъĸ cъдъpжa жeнcĸaтa мъдpocт и eнepгия и имa oтpaзявaщa и ycпoĸoявaщa eнepгия. Πoмaгa зa yĸpeпвaнe нa интyициятa и пcиxичecĸитe възпpиятия и внacя бaлaнc и xapмoния. Cпopeд няĸoи лyнният ĸaмъĸ имa cилaтa дa cбъдвa жeлaния. Той уcпoĸoявa cтpec, тpeвoжнocт, ĸopигиpa жeнcĸитe xopмoни, пoдoбpявa интyитивнaтa чyвcтвитeлнocт.

Лyнният ĸaмъĸ зacилвa нeжнaта жeнcтвeнa „Ин” cтpaнa, нapичaнa oщe пpиeмaщaтa cтpaнa. Cпeциaлнo нa вoднитe зoдиaĸaлни знaци пoмaгa дa бъдaт пo-ocъзнaти зa фaĸтa, чe вcичĸи нeщa ca чacт oт eдин циĸъл нa пocтoяннa пpoмянa. Toзи ĸaмъĸ ce пpeпopъчвa и зa зeмeдeлcĸитe пpoизвoдитeли, xyдoжници, тaнцьopи и млaди мъжe.

Лунният камък пази от лоши очи, прекалена мечтателност и насочва човешката енергия във вярната посока, помага при реализирането на служебни и лични дела. Ако се чувствате уморени и безразлични към живота, можете да се възползвате от неговите свойства.

Лунният камък се използва за привличане на любов. Помага за избягване на конфликти, снема стреса, прави ни по-търпеливи и милосърдни. Медитацията с лунен камък помага да се разкрие подсъзнанието, а също така скритите способности и таланти.

Препоръчва се, силата на лунния камък да се използва от зодии с огнен знак като лъв, овен , стрелец. Останалите знаци от зодиака също могат да го използват, но особено полезен е той за рака.

Подходящ за зодия Лъв, Овен, Стрелец, Рак, Риби,  

Белият ахат помага за духовното развитие на човек. Често използван за балансиране на коронната чакра. Използва се за сила, хармонизирайки положителните и отрицателните сили, създавайки чувство на сигурност. Камъкът улеснява приемането на себе си и изграждането на самочувствие. Подпомага самоанализа и възприемането на скрити обстоятелства. Преодолява негативността и горчивината на сърцето. Лекува вътрешния гняв, насърчава любовта и смелостта да се започне отново. Полезен е за всякакъв вид емоционална травма.

Белият ахат служи за предпазване на майкта и детето от нараняване. Облекчава родилните болки и сутрешното гадене, укрепва връзката между майката и детето още по време на бременността.Това е камъка на новия живот. Лечебните свойства на белият Ахат са свързани предимно с нервите, панически пристъпи, нестабилни емоционални състояния, гняв, стрес и напрежение. Белият ахат ще Ви донесе надежда за бъдещето и ще Ви научи, да обичате, и да сте благодарни на живота.

Подходящ за зодия Близнаци, Дева, Скорпио, Риби, Рак.

Забележка:

Нюансите на цветовете и украсата на камъните може да се различават от тези на снимката