Работно време: 10:00 - 17:00 часа
свържете се с нас - +359899196477
()

  Междинна сума

  Слон от мраморен оникс за декорация 1
  Слон от мраморен оникс за декорация
  25.00 лв

  Слон от мраморен оникс за декорация

  Фигурка на слон от мраморен оникс с размери (в) 11 * (ш) 4 * (д) 8,5 смСлонът привлича богатство, успех и олицетворява добродетелност и целомъдрие, което го прави чудесно допълнение към всеки дом или офис.

  25.00 лв

  Слонът привлича богатството и успехът, олицетворява добродетелност и целомъдрие. Фигурки и изображения на слон носят късмет и укрепват духа, а негово изображение може да ви помогне за силна памет, вярност на близки хора, да ви научи на търпение и състрадание. Много ефективен талисман за бизнеса, слонът обича да се съветват с него и често да го галят по хобота, особено в онези моменти, когато ви предстои да вземете трудно решение. Слонът осигурява защитата на своя стопанин. Китайците смятат, че той привлича с хобота си богатството и благополучието в дома. Именно затова хоботът на слона трябва да е вдигнат!

  Ониксът бива два вида: каврцов и мраморен. Мраморният оникс се състои от плътни просветляващи агрегати от зърнести или влакнести калциеви карбонати: калцит и арагонит. Оцветени са в нежни зелени, розови, бежови, златисто-кафяви тонове. От древността мраморният оникс е смятан за амулет, предпазващ от изпращаната негативна енергия. Тези, които притежават изделия от оникс са защитени от клевета и са приятни на околните.