Работно време: 10:00 - 17:00 часа
свържете се с нас - +359899196477
()

  Междинна сума

  Сребърна костенурка от полирезин 17 см 1
  Сребърна костенурка от полирезин 17 см
  23.00 лв

  Сребърна костенурка от полирезин 17 см

  Изчерпано

  Фигура на костенурка от полирезин, олицетворяваща мъдростта, здравето и дълголетието.  Костенурката се счита за талисман - пазител на дома, ето защо фигурите с образ на костенурка са чудесно допълнение към всеки дом или офис.

  Размери: (в) 6,5 * (ш) 10 * (д) 17 см.
  Материал: Полирезин

  23.00 лв
  SKU: СКК17

  Символика на костенурката:

  Костенурката е най-мощният и древен талисман. Принадлежи към едно от четирите небесни животни и олицетворява мъдрост, здраве и дълголетие. Според Фън Шуй, костенурка трябва да присъства във всеки дом като негов талисман и пазител. Костенурката символизира упоритото предвижване напред, привлича добър късмет в дома, но и допринася за постигането на бъдещи цели.
  Тя е много важен талисман за семейството и пазител на дома. В стаята трябва да се ръководите от това, че костенурката е пазител на северния край, така че е най-добре да я поставите в северната част на къщата. Хубаво е да сложите статуетка на костенурка на някой рафт,  намиращ се зад Вас. Сложете и една костенурка на работното си място. Във Фън Шуй се казва, че в този случай, тя ще бъде наясно с всички ваши дела и ще помогне в работата, ще спомага за развитието на кариерата Ви. Когато избирате място за талисмана в офиса или работното място, трябва отново да го поставите на северната страна. Това е областа на кариерата по Фън Шуй.

  Размери: (в) 6,5 * (ш) 10 * (д) 17 см.
  Материал: Полирезин
  Произход: Китай