Работно време: 10:00 - 17:00 часа
свържете се с нас - +359899196477
()

  Междинна сума

  Статуетка сив бухал 6,5 см 1
  Статуетка сив бухал 6,5 см
  4.00 лв

  Статуетка сив бухал 6,5 см

  Изчерпано

  Фигура на бухал с размери 6,5(в) * 3,5(ш) * 4(д) см. Идеален подарък за хора на умствения труд, ученици, студенти, както и за ръководители на големи организации и фирми. Добре е да го имате на работното място, ако работата Ви е отговорна и напрегната. Незаменим помощник на децата, ако бъде поставен на ученическото бюро.

  Размери: 6,5(в) * 3,5(ш) * 4(д) см
  Материал: Полирезин

  4.00 лв
  SKU: СБ1А

  Бухалът е символ на дълголетието, мъдростта, знанието и ерудицията. Бухал се използва за активация на учебния процес, работоспособността и умствения труд. Бухалът се смята и за мощен символ на Богатството. Той благоприятства личностното израстване, което е не по-малко важно от финансовото благополучие, поощрява развитието на умствените способности, помага в натрупването на знания, усилва духовното развитие. Смята се, че присъствието на бухал усилва така наречения “късмет в ученето”.

  Идеален подарък за хора на умствения труд, ученици, студенти, както и за ръководители на големи организации и фирми. Добре е да го имате на работното място, ако работата Ви е отговорна и напрегната. Незаменим помощник на децата, ако бъде поставен на ученическото бюро.

  Размери:  6,5(в) * 3,5(ш) * 4(д) см
  Материал: Полирезин
  Произход: Китай