Стилен тефтер с метални корици NB3 1
Стилен тефтер с метални корици NB3
10.00 лв

Стилен тефтер с метални корици NB3

Стилен и практичен тефтер с метални корици. 

10.00 лв
SKU: NB3

Джобен тефтер с метални корици. 
Размери: 10,5 х 15 см.