СТРЕЛЕЦ ♐︎ - Зодиакална гривна от естествени камъни Розов Кварц и Яспис 1
СТРЕЛЕЦ ♐︎ - Зодиакална гривна от естествени камъни Розов Кварц и Яспис

СТРЕЛЕЦ ♐︎ - Зодиакална гривна от естествени камъни Розов Кварц и Яспис

СТРЕЛЕЦ ♐︎ 22 Ноември - 21 Декември

18 лв

Ясписът е камък за защита. Облекчава стреса и подсилва спокойствието. Улеснява изчистването от токсини в тялото и стимулира имунната система. Насърчава емоционалното пречистване и успокоява храносмилателната система. Балансира нервната система и възстановява хармонията. Елиминира противоречията и подновява изгубения контакт с природата. Увеличава плодородието и улеснява процеса на бременост.

Червеният яспис е познат още като „камъкът на война“. Той вдъхва смелост, сила и лоялност. Намалява неправдата и помага в несправедливи ситуации. Придава куража, човек да бъде честен със себе си и да отстоява собствената си позиция, когато е изправен пред проблеми. Червеният яспис помага в ситуации, когато има нужда да се поемат рискове, карайки човек да се чувства по-силен и уверен в себе си. Този камък се препоръчва за всеки, който има проблем с тревожността и трудно постига спокойствие на ума.

Подходящ за следните зодии - Козирог, Скорпион, Овен, Близнаци, Дева, Водолей, Стрелец

Розовият кварц, или „камъкът на любовта“ е бледорозов и варира от прозрачен до полупрозрачен. Той отваря човешката душа към истинската и безусловна любов във всичките й форми. Освен, че носи любов на своя притежател, розовият кварц понижава стреса, успокоява душата и стимулира щастието. Носи нежност, състрадание, доброта, прошка, толерантност, късмет, вътрешен мир и хармония. Повдига самочувствието, премахва страха, гнева и омразата. Спомага излекуването на емоционални травми в детството и вътрешното осъзнаване.

Розовият кварц спомага за нормалното функциониране на кръвоносната система и помага при състояния на мигрена и главоболие. Известно е, че розовият кварц защитава жената по време на бременност, раждане и кърмене. Успокоява децата и подпомага мозъчните функции и увеличава интелекта и мозъчните клетки.

Подходящ за зодиите Телец и Везни, Козирог, Водолей, Стрелец. 

Забележка:

Нюансите на цветовете и украсата на камъните може да се различават от тези на снимката