Тефтер с метални корици и принт на птичка NB11 1
Тефтер с метални корици и принт на птичка NB11

Тефтер с метални корици и принт на птичка NB11

Изчерпано

Стилен и практичен тефтер с метални корици. 

10 лв
SKU: NB11

Джобен тефтер с метални корици. 
Размери: 10,5 х 15 см.